FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Donacija "Ericsson N. Tesle" od 555.555 kuna Maloj kući

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Povodom 55. obljetnice poslovanja,tvrtka "Ericsson Nikola Tesla" donirala je 555.555 kuna "Maloj kući"-instituciji socijalne skrbi za rehabilitaciju djece s oštećenim vidomi s dodatnim oštećenjima, priopćila je ta tvrtka.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Povodom 55. obljetnice poslovanja, tvrtka "Ericsson Nikola Tesla" donirala je 555.555 kuna "Maloj kući"- instituciji socijalne skrbi za rehabilitaciju djece s oštećenim vidom i s dodatnim oštećenjima, priopćila je ta tvrtka.

Godišnju donaciju "Ericssona Nikole Tesle" uručio je predsjednik tvrtke Ake Enell ravnateljici i predsjedniku Upravnog vijeća Male kuće Dariji Udovičić Mahmuljin i Petru Turoviću na svečanosti održanoj u petak u zagrebačkom Hotelu "Westin".

U priopćenju iz "Ericssona Nikole Tesle" navodi se da već tradicionalno, niz godina, ta tvrtka svoj poslovni uspjeh želi podijeliti i dijeli sa zajednicom u kojoj djeluje i nastoji utjecati na stvaranje preduvjeta za bolji život, posebice mladima, u Hrvatskoj.

Takvu svoju poslovnu filozofiju kompanija realizira kroz različite donacijske i sponzorske projekte te prenošenjem i dijeljenjem znanja svojih stručnjaka s onima kojima su ta znanja potrebna. Riječ je ponajprije o sponzoriranju i doniranju znanstvenih, obrazovnih i kulturnih institucija, zdravstvenih ustanova, humanitarnih organizacija, sportskih udruga i slično, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙