FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

udruga "Idem" organizirala humanitarnu večer

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - U povodu Međunarodnoga danadjeteta, Udruga za stručnu pomoć djeci s posebnim potrebama "Idem"održala je sinoć u hotelu Regent Esplanade Zagreb humanitarnu večerpod sloganom "S vama do prihvaćanja" s ciljem prikupljanja sredstavaza unapređenje života djece s posebnim potrebama.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - U povodu Međunarodnoga dana djeteta, Udruga za stručnu pomoć djeci s posebnim potrebama "Idem" održala je sinoć u hotelu Regent Esplanade Zagreb humanitarnu večer pod sloganom "S vama do prihvaćanja" s ciljem prikupljanja sredstava za unapređenje života djece s posebnim potrebama.

Na humanitarnoj večeri, na kojoj se okupilo dvjestotinjak gospodarstvenika, predstavnika ministarstava, gradskih vlasti, nastavnika, roditelja i djece, prikupljala su se sredstva koja će omogućiti osiguravanje uvjeta za školovanje djece s posebnim potrebama u skladu s njihovim pravima, priopćeno je danas iz udruge.

Udruga "Idem" osnovana je prije deset godina, s ciljem integracije djece i mladih s posebnim potrebama i njihovo uključenje u društvo. Kroz brojne edukacijsko-rehabilitacijske programe Udruga pomaže djeci i mladima u razvoju socijalnih vještina za aktivno sudjelovanje u društvu.

Pokrovitelj humanitarne večeri bilo je Ministarstvo obitelji, branitelja i generacijske solidarnosti te Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.

Svi koji žele uplatiti donaciju udruzi "Idem" i djeci s posebnim potrebama mogu to učiniti na žiro račun 2360000-1101416528 s naznakom "Donacija".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙