FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - SPORT U 21.00 SATI

ZAGREB, 28. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 28. studenog (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ASPEN - Hrvatska skijašica Janica Kostelić ostvarila je najbolje vrijeme u prvoj vožnji drugog ovosezonskog slaloma koji se vozi u američkom Aspenu. Janica je stazu prošla za 54.60 sekundi, ostvarivši 44 stotinke prednosti pred Finkinjom Tanjom Poutiainen. Drugu vožnju izborile su i Nika Fleiss, te Ana Jelušić. Nika je sa startnim brojem 23 osvojila sedmo mjesto sa 1.45 sekundi zaostatka, dok je Ana startala kao 29. i na koncu osvojila 13, mjesto zaostavši za Janicom 2:02 sekunde. Matea Ferk je sa startnim brojem 65. po poprilično razrovanoj stazi ostvarila rezultat 1:00.82, što nije bilo dovoljno za plasman u drugu vožnju. Loše vrijeme i teška staza bili su kobni i za jednu od najvećih favoritkinja ove sezone, Šveđanku Anju Pärson koja nije završila prvu vožnju.

ZAGREB - U posljednjem dvoboju 17. kola Prve HNL Dinamo je pobijedio Inter 2:0 (1:0). Strijelci su bili Tomić (15) i Da Silva (48). Na ljestvici vodi Hajduk (32), ispred Varteksa (31), Rijeke (30), Intera (30) i Dinama (27).

VINA DEL MAR - Hrvatski boćari osvojili su dvije zlatne i brončanu medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu za boćare do 18 godina koje je danas završeno u Čileu. Nakon što se jučer u disciplini krug okitio zlatnim odličjem mladi Goran Percan iz pulskog "Uljanika" danas je osvojio najsjajnije odličje i u paru s Kristijanom Vlahom iz Viškova. Oni su najprije u prvom polufinalnom susretu sa 15:5 pobijedili talijanski par Boretta-Capello, da bi u uzbudljivom finalu sa 9:8 nadvisili slovensku kombinaciju Borčnik -Švara, koja je u polufinalu nadvisio par iz Čilea. U pojedinačnoj konkurenciji brončanim odličjem okitio se Roberto Iskra iz porečke "Istre".

ISTANBUL - Nakon serije loših rezultata trener turskog nogometnog prvoligaša Trabzonspora, Ziya Dogan podnio je ostavku. Dogan je napustio klub nakon neodlučenog ishoda u posljednjem kolu protiv Konyaspora. "Moj rad u klubu više nema smisla. Atmosfera je narušena i vrijeme je za promjenu," kazao je Dogan.

Nakon 14. kola Trabzonspor se nalazi na trećem mjestu sa sedam bodova manje od lidera Fenerbahčea.

CIUDAD REAL - Rukometaši slovenskog Celja Pivovarne Laško pobjednici su europskog Supekupa, što je održan u španjolskom Ciudad Realu. U finalnom dvoboju europski prvak je pobijedio njemački Kiel 30:29 (15:17). Najefikasniji u redovima slovenske momčadi bili su Rutenka (10), Kokšarov (6), Kozomara (4) i Zorman (4), dok su Kiel predvodili Pettersson (7), Wagner (6), Hagen (5) i Zeitz (5). U dvoboju za treće mjesto Ciudad real je pobijedio španjolski Valladolid 34:24 (19:13).

LONDON - Čelnici engleskog nogometnog premierligaša Boltona kaznili su napadača El Hadji Dioufa (23) zbog pljuvanja braniča Portsmoutha, Arjana de Zeeuwa. Igrač Liverpoola, koji je u Boltonu na posudbi, kažnjen je oduzimanje dvotjedne plaće.

"Takvo ponašanje nije primjereno jednom sportašu. Nećemo tolerirati takve ispade," poručio je menadžer Boltona, Sam Allardyce. Senegalski reprezentativac zbog istog je postupka već kažnjen sa 5.00 funti nakon što je prošle sezone u dresu Liverpoola za vrijeme utakmice Kupa UEFA s Celticom pljunuo jednog navijača na tribini.

MOSKVA - Ruske tenisačice pobijedile su u finalu Fed Kupa pobijedivši u Moskvi reprezentaciju Francuske 3:2. Odlučujući, treći bod osvojile su Anastasija Miškina i Vera Zvonareva pobijedivši u dvoboju parova Emilie Loit i Marion Bartoli 7:6 (5), 7:5. Ruskinjama je ovo prvi trijumf u Fed Kupu.

KUUSAMO - Finac Janne Ahonen pobjednik je drugog natjecanja skijaša skakača u svjetskom kupu, što se održalo u Kuusamu. Ahonen je slavio sa skokovima od 143 metra. Drugo mjesto pripalo je Austrijancu Thomasu Morgensternu (135,5 i 133,5 m), dok je treći bio Čeh Jakub Janda (129 i 137,5). U ukupnom poretku vodi Ahonen (200), ispred Morgensterna (125) i Herra (109).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙