FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LOVAČKE PUŠKE NAGRADA ZA POMOĆ ŠKOLI

DALLAS, 27. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Stanovnici teksaškoggradića Lampasasa u cilju prikupljanja novca za lokalnu školu odlučilisu organizirati lutriju čiji je glavni dobitak u najmanju ruku čudan.Naime, pobjedniku će pripasti dvije lovačke puške.
DALLAS, 27. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Stanovnici teksaškog gradića Lampasasa u cilju prikupljanja novca za lokalnu školu odlučili su organizirati lutriju čiji je glavni dobitak u najmanju ruku čudan. Naime, pobjedniku će pripasti dvije lovačke puške.

"U našem je kraju vrlo teško skupiti novac. U Americi je običaj da se organiziraju akcije u kojima se prodaju domaći kolači, no kod naših mještana to ne pali. Budući da je naše mjesto poznato lovište, odlučili smo se da prva nagrada budu puške", izjavila je jedna od organizatorica lutrije.

Mještani Lampasasa se nadaju da će skupiti željenih 15.000 dolara za izgradnju ograde oko mjesne škole. Na podizanje ograde odlučili su se zbog seksualnog manijaka koji je viđen u blizini školske zgrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙