FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

GAZA - Palestinka iz Gaze rodila je u četvrtak blizance kojima je dala imena Jaser i Arafat u spomen na palestinskog čelnika koji je preminuo u noći sa srijede na četvrtak, doznaje se iz bolničkih izvora. Tridesetogodišnja Safija očekivala je jedno dijete i iznenadila se kada je rodila blizance, dok je grad žalio za svojim poglavarom. Novorođene dječake odlučila je nazvati Jaser i Arafat u spomen na palestinskog vođu koji je simbolizirao borbu palestinskog naroda tijekom desetljeća.

NEW YORK - U tužbi protiv hollywoodske dive Lize Minnelli bivši je tjelohranitelj optužuje da ga je prisiljavala na spolni odnos. Američka televizija Court objavila je da M'hammed Soumayah (56) traži 50 milijuna dolara za napad, 50 milijuna za seksualno uznemiravanje i 89.000 dolara u neisplaćenim plaćama. Soumayah je za zvijezdu "Cabareta" počeo raditi 1994. godine s godišnjom plaćom od 238.000 dolara. Minnelli je komentirala da su optužbe "živi pijesak neistina i iskrivljenih činjenica" i ranije ovog tjedna podigla tužbu protiv Soumayaha zbog kršenja ugovora te traži 250.000 dolara. No to je tek jedan od procesa pjevačice, bivši suprug David Gest traži 10 milijuna dolara tvrdeći da ga je supruga tukla i nanijela mu trajne ozljede lica i bolove.

LONDON - Njemačka manekenka Claudia Schiffer rodila je u četvrtak kćer i obje se osjećaju dobro, rekao je u Londonu njezin suprug, filmski redatelj Matthew Vaughn. Par već ima sina Caspara, koji će uskoro navršiti dvije godine. Nekad omiljena manekenka dizajnera Karla Lagerfelda živi većinom u Engleskoj otkad se vjenčala u svibnju 2002. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙