FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen pripadnik Crvenih brigada

RIM, 24. studenog 2004. (Hina/AR) - Operacija talijanskih specijalnihsnaga sigurnosti provedena u srijedu u Rimu, u kojoj je uhićenpripadnik Crvenih brigada mogla bi otkriti nove pojedinosti oaktivnosti te terorističke organizacije.
RIM, 24. studenog 2004. (Hina/AR) - Operacija talijanskih specijalnih snaga sigurnosti provedena u srijedu u Rimu, u kojoj je uhićen pripadnik Crvenih brigada mogla bi otkriti nove pojedinosti o aktivnosti te terorističke organizacije.

Policija je u srijedu uhitila terorista Jeromea Crucianija (37) optuženoga za sudjelovanje u oružanoj bandi i pljački, te je zaplijenila računala i mnogobrojne dokumente od još 11 osoba koje su navodno bile potporom teroristima.

Cruciani, bivši član Jezgre komunističkih boraca, uhićen je pod optužbom da je sudjelovao s Desdemonom Lioce, koja se nalazi u zatvoru, i Mariom Galesijem, ubijenim u sukobu s policijom u vlaku Rim - Firenca 2003., u stvaranju novih Crvenih brigada i osnivanju komunističke borbene stranke, organizacije koja je ubila profesora Massima D'Antonu. Cruciani je optužen i za sudjelovanje u pljački blindiranog vozila koje je prenosilo novac, 1996. u Rimu, a taj je pokradeni novac služio za financiranje terorističke organizacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙