FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVOJE MRTVIH I VELIKA MATERIJALNA ŠTETA ZBOG NEVREMENA U ITALIJI

RIM, 14. studenoga 2004. (Hina/AFP) - Dvije su osobe smrtno stradale uodronu zemlje na sjeveru Italije zbog nevremena koje je na Apeninskompoluotoku prouzročio veliku materijalnu štetu, prekid željezničkogprometa i otkazivanje nekih letova.
RIM, 14. studenoga 2004. (Hina/AFP) - Dvije su osobe smrtno stradale u odronu zemlje na sjeveru Italije zbog nevremena koje je na Apeninskom poluotoku prouzročio veliku materijalnu štetu, prekid željezničkog prometa i otkazivanje nekih letova.

Dva talijanska turista, muškarac od 72 i žena od 79 godina pronađeni su mrtvi u subotu navečer u kući u Varenni, na jezeru Di Como koja je uništena u odronu, priopćili su u nedjelju vatrogasci.

Središte i jug zemlje zahvatili su snažni pljuskovi i vjetar koji je rušio drveće, što je dovelo do prekida željezničkog prometa između Rima i Napulja.

U firentinskoj zračnoj luci otkazani su mnogi letovi zbog snažnih zapuha vjetra koji je dosezao brzinu od 100 kilometara na sat, a iz istog razloga zatvorena je i autocesta na području Toskane.

Ukupno je mobilizirano 1.500 vatrogasaca, a njihov zapovjednik Mario Morcone naložio je da se na područjima koja su najteže pogođena udvostruči broj vatrogasaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙