FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija Atlas Airtours: 10 posto bolji promet

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Putnička agencija Atlas Airtoursiz Zagreba zadovoljna je ovogodišnjom turističkom sezonom, a do krajagodine očekuju oko 45 tisuća putnika na svim svojim programima, što jeu odnosu na 2003. godinu porast od 10 posto.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Putnička agencija Atlas Airtours iz Zagreba zadovoljna je ovogodišnjom turističkom sezonom, a do kraja godine očekuju oko 45 tisuća putnika na svim svojim programima, što je u odnosu na 2003. godinu porast od 10 posto.

U toj agencija slijedom povećanog fizičkog prometa u ovoj godini očekuju i 12 posto veće financijske prihode, istaknuo je direktor te agencije Konstantin Rešetar na današnjoj konferenciji za novinare.

Atlas Airtours je regionalni organizator putovanja, što znači da putnike u Hrvatsku i mediteranske destinacije poput Tunisa, Turske, Grčke i Egipta dovodi iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i BiH.

Rešetar je naglasio da sa svih tih tržišta ove godine bilježe poraste broja putnika, a posebno su dobro išli ovoga ljeta putovanja u mediteranske destinacije (Tunis, Egipat, Turska, Grčka) na kojima su zabilježili porast od čak 40 posto u odnosu na lani. Nešto manje putnika su tijekom ovoga ljeta imali na klasičnim godišnjim odmorima na Jadranu, odnosno oko 10 posto manje nego lani, ali su ti minusi nadoknađeni na inozemnim i drugim turama gostiju po Jadranu.

Trenutno je u toj agenciji kao i u svima drugima najaktualnija ponuda skijaško-zimskih programa za koje bilježe porast prodaje od oko 15 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Dobro ide i rezervacija božićnih i novogodišnjih putovanja koje je također u porastu od 15 posto u odnosu na lani, a za Novu Godinu najtraženije destinacije u inozemstvu su Egipat i Tunis, a u Hrvatskoj Istra odnosno Medulin i Umag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙