FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest HŽ-a o prometovanju na liniji Zagreb-Split

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Željeznički putnički prijevozizmeđu Zagreba i Splita bez presjedanja na autobuse Hrvatskeželjeznice (HŽ) će obavljati do 23. na 24. studenoga, priopćeno jedanas iz HŽ-a.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Željeznički putnički prijevoz između Zagreba i Splita bez presjedanja na autobuse Hrvatske željeznice (HŽ) će obavljati do 23. na 24. studenoga, priopćeno je danas iz HŽ-a.

Posljednji noćni vlak iz Zagreba u Split bez presjedanja na autobuse vozit će u utorak 23. studenoga, a posljednji noćni vlak iz Splita u Zagreb bez presjedanja na autobuse vozit će 24. studenoga.

Vlak iz Zagreba polazi u 22.55 sati, a iz Splita u 21.14 sati.

Prijevoz na liniji Zagreb-Split od srijede 24. studenoga ponovno će se odvijati tako što će se putnici prevoziti vlakom do Ogulina, a od Ogulina do Splita autobusom i obrnuto.

Zbog takve organizacije prijevoza uvjetovane složenim radovima na remontu pruge Oštarije-Split, iz HŽ-a mole putnike za razumijevanje i napominju da će tako biti do 12. prosinca kada će prema Splitu ponovno krenuti tri para nagibnih vlakova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙