FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: nagibni vlakovi i na liniji Čakovec-Zagreb

ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) uvest će upromet 4. studenoga posebni promotivni vlak kojim žele promoviratinovu uslugu na relaciji Čakovec - Varaždin - Koprivnica - Zagreb iobrnuto, koji bi u prometu trebao zaživjeti od 12. prosinca, sastupanjem na snagu novog voznog reda, izvijestili su danas iz tetvrtke.
ZAGREB, 2. studenog 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) uvest će u promet 4. studenoga posebni promotivni vlak kojim žele promovirati novu uslugu na relaciji Čakovec - Varaždin - Koprivnica - Zagreb i obrnuto, koji bi u prometu trebao zaživjeti od 12. prosinca, sa stupanjem na snagu novog voznog reda, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Vožnja promotivnog nagibnog vlaka na relaciji Zagreb-Koprivnica-Varaždin održat će se u četvrtak, 4. studenoga iz Zagreba, a njime će biti prevezeni sudionici 5. konferencije Hrvatske udruge za odnose s javnošću koja se ove godine od 4. do 6. studenoga održava u Varaždinu.

HŽ će u promet uvesti vlak na relaciji Čakovec - Varaždin - Ludbreg - Koprivnica - Zagreb i natrag, namijenjen prije svega kao ekonomski pogodnija alternativa putovanju autobusom ili stanovanju u Zagrebu tijekom radnoga tjedna.

Varaždinska županija subvencionirat će kupnju mjesečnih željezničkih prijevoznih karata za učenike srednjih škola i za redovite studente sa svojega područja u iznosu od 30 posto od pune cijene mjesečne karte, priopćili su iz Hž-a. Za putnike s kupljenim mjesečnim kartama rezervacija sjedala bit će besplatna.

Novi vlak s prijevoznim putom preko Koprivnice skratit će vrijeme putovanja s dosadašnjih 2,5 sata u prosjeku na oko 1,35 minuta, a prijevoz će se obavljati nagibnim vlakom koji putnicima pruža vrhunsku udobnost putovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙