FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: obavijest o prekidu prometa i prilagodbi zimskom vremenu

ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Željeznički promet na kolodvoru uHrvatskom Leskovcu na pruzi Zagreb - Rijeka bit će zbog uređenjatrećeg kolosijeka prekinut od petka, 29. listopada, u 21,25 sati donedjelje, 31. listopada, u 13,20 sati, priopćeno je iz Hrvatskihželjeznica.
ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Željeznički promet na kolodvoru u Hrvatskom Leskovcu na pruzi Zagreb - Rijeka bit će zbog uređenja trećeg kolosijeka prekinut od petka, 29. listopada, u 21,25 sati do nedjelje, 31. listopada, u 13,20 sati, priopćeno je iz Hrvatskih željeznica.

Putnike lokalnih putničkih vlakova na pruzi Zagreb Glavni kolodvor - Zdenčina i obrnuto prevozit će autobusi. Putnike dvaju noćnih vlakova prema Splitu i iz Splita na cijelom putu prevozit će autobusi.

HŽ podsjeća i da 31. listopada u 3 sata završava ljetno računanje vremena i pomakom za jedan sat unazad počinje računanje vremena po srednjoeuropskom vremenu. Zbog prilagodbe svi vlakovi na HŽ-ovim prugama bit će zaustavljeni sat vremena u kolodvorima koji su određeni u Pregledu čekanja vlakova.

U to vrijeme voze uglavnom teretni, ali i šest putničkih vlakova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙