FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

83-godišnjak se bacio s visine od sedam metara i preživio

KRAPINA, 22. studenog 2004. (Hina) - Osamdesettrogodišnji Ivan Ozimecpreživio je pad sa sedam metara visoka balkona svoje obiteljske kuće uPodgrađu u Mariji Bistrici, doznaje se danas u krapinsko-zagorskojPolicijskoj upravi.
KRAPINA, 22. studenog 2004. (Hina) - Osamdesettrogodišnji Ivan Ozimec preživio je pad sa sedam metara visoka balkona svoje obiteljske kuće u Podgrađu u Mariji Bistrici, doznaje se danas u krapinsko-zagorskoj Policijskoj upravi.

Starac je, naime, u nedjelju oko 8 sati pokušao samoubojstvo. Pri padu na zemlju teže se ozlijedio, ali ozljede nisu opasne za život i sada se liječi u zagrebačkoj bolnici "Sestara milosrdnica".

U PU-u se također doznaje kako se u subotu, dok se tuširao, ugljičnim monoksidom otrovao 51-godišnji Vladimir Rihtar iz Radoboja. Prevezen je u zagrebačku bolnicu "Sveti Duh" i, kako se doznaje u bolnici, stanje mu je stabilno.

Djelatnici "Krakoma", poduzeća za opskrbu plinom krapinskog područja, utvrdili su da su plinski bojler i dimnjak ispravni te da iz njih nije mogao procuriti plin u kupaonicu.

Uzrok povrata plina u kupaonicu najvjerojatnije je stvaranje podtlaka, stoji u policijskom izvješću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙