FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovačka policija oduzela oružje u ilegalnom posjedu

KARLOVAC, 18. studenog 2004. (Hina) - Karlovačka Policijska upravapriopćila je danas da je jučer, pretražujući jednu kuću u Dugoj Resi ijednu u Rakovici, pronašla i oduzela ilegalno oružje i eksplozivnetvari.
KARLOVAC, 18. studenog 2004. (Hina) - Karlovačka Policijska uprava priopćila je danas da je jučer, pretražujući jednu kuću u Dugoj Resi i jednu u Rakovici, pronašla i oduzela ilegalno oružje i eksplozivne tvari.

U Dugoj Resi majka 16-godišnjaka sama je pozvala policiju i predala joj dvije ručne bombe koje je njezin sin još 1995. godine pronašao i zadržao. Njega će policija prijaviti općinskom državnom odvjetniku za mladež.

U Rakovici je policija, u povodu kažnjivog djela prijetnje i na temelju naloga istražnog suca, pretražila kuću jednog 66-godišnjaka i pronašla dvije ručne bombe M-75, jednu detonatorsku kapsulu, 8 metara sporogorućeg štapina, dvije puške skraćene cijevi kalibra 7,9 mm i 242 komada raznog streljiva.

Protiv njega će policija Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti prijavu za kažnjiva djela prijetnje te nedopuštenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙