FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: UBOJICA IZ TRSTA POBJEGAO U HRVATSKU

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Ivan Nikolić, hrvatski državljaninkoji je u nedjelju u Trstu ubio svoju zaručnicu Zoricu Piršlin Bokis,pobjegao je u Hrvatsku te je tršćanska policija zatražila suradnjuhrvatske policije, piše tršćanski Il Piccolo od utorka.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Ivan Nikolić, hrvatski državljanin koji je u nedjelju u Trstu ubio svoju zaručnicu Zoricu Piršlin Bokis, pobjegao je u Hrvatsku te je tršćanska policija zatražila suradnju hrvatske policije, piše tršćanski Il Piccolo od utorka.

Nikolić se, pretpostavljaju tršćanski istražitelji, ukrcao na autobus za Hrvatsku prije granice izbjegavši kontrole na tršćanskom autobusnom kolodvoru, piše list i navodi da su tršćanski organi gonjenja stupili u kontakt s hrvatskom policijom zatraživši pomoć pri hvatanju Nikolića. Nikolić će vjerojatno potražiti pomoć rođaka i prijatelja u svom rodnom gradu, piše list ne navodeći o kojem je gradu riječ te napominje i da postoje sve pravne pretpostavke da i hrvatsko pravosuđe u Nikolićevom slučaju odlučno postupi.

Ivan Nikolić je u nedjelju navečer ubio Zoricu Piršlin Bokis, također hrvatsku državljanku, nanijevši joj sedam udaraca kuhinjskim nožem nakon što je žena pokušala prekinuti njihovu vezu. Ivan Nikolić je u Trst došao prije dvije godine gdje je kao ilegalni useljenik živio bez redovnog posla, navodi list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙