FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U DUBROVNIKU GOSPODARSKI FORUM ZA JUGOISTOČNU EUROPU

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Drugi Regionalni gospodarski forum za jugoistočnu Europu pod nazivom "Konkurenti i partneri na putu uEU", čijem će svečanom otvorenju nazočiti i predsjednik RepublikeStjepan Mesić, održat će se u utorak u srijedu u cavtatskom hotelu"Croatia", doznaje se u ponedjeljak iz priopćenja Ureda predsjednika.
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Drugi Regionalni gospodarski forum za jugoistočnu Europu pod nazivom "Konkurenti i partneri na putu u EU", čijem će svečanom otvorenju nazočiti i predsjednik Republike Stjepan Mesić, održat će se u utorak u srijedu u cavtatskom hotelu "Croatia", doznaje se u ponedjeljak iz priopćenja Ureda predsjednika.

Na forumu, čiji je organizator sarajevska tvrtka REVICON - Istraživačko razvojne usluge i poslovni konsalting, okupit će se oko 300 sudionika. Na forumu će biti predstavljeno Regionalno izvješće o konkurentnosti zemalja jugoistočne Europe napravljeno na temelju podataka i metodologijom Svjetskog gospodarskog foruma iz Davosa.

Osim Mesića, uz brojne predstavnike iz poslovnih krugova i privatnog sektora, predviđeno je sudjelovanje makedonskog predsjednika Branka Crvenkovskog, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Adnana Terzića i crnogorskog predsjednika Filipa Vujanovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙