FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićene tri osobe zbog nanošenja materijalne štete od 3 milijuna kuna

Hrvatska-kriminalUhićene tri osobe zbog nanošenja materijalne štete od 3 milijuna kuna,(H) - Djelatnici Policijske uprave Primorsko-goranske uhitili su danastri osobe za koje se opravdano sumnja da su počinile više kažnjivihdjela zlouporabe položaja i ovlasti, i time nanijeli materijalnu štetuod najmanje 2.920.382 kuna, priopćila je večeras PUprimorsko-goranska.
,(H) - Djelatnici Policijske uprave Primorsko-goranske uhitili su danas tri osobe za koje se opravdano sumnja da su počinile više kažnjivih djela zlouporabe položaja i ovlasti, i time nanijeli materijalnu štetu od najmanje 2.920.382 kuna, priopćila je večeras PU primorsko-goranska.

Protiv njih je podnijeta kaznenan prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

Policija ističe kako se hrvatski državljani - Crikveničanin star 66 godina, Zagrepčanin star 43 godine i Crikveničanka stara 51 godinu - sumnjiče za djela pribavljanja protupravne imovinske koristi određenim pravnim i fizičkim osobama.

Navedena materijalna šteta nanijeta je većem broju fizičkih osoba.

Uhićenje ovih osoba rezultat je djelovanja Sektora kriminalističke policije, Odjela gospodarskog kriminaliteta PU primorsko-goranske, po zahtjevu nadležnog Državnog odvjetništva, a na temelju više zaprimljenih anonimnih prijava protiv tih osoba.

Policija nastavlja kriminalističku obradu nad tim osobama i u vezi s ovim slučajem, navodi se u priopćenju PU primorsko-goranske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙