FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split- pljačkaši na skuteru

SPLIT, 2. studenoga 2004. (Hina) - Dvojica muškaraca na skuteru,maskirana zaštitnim kacigama, presrela su sinoć u Splitu 46-godišnjegŽivka K. iz Splita te su mu, nakon što ga jedan od razbojnika izudaraodrškom pištolja po glavi, otela ručnu torbicu s velikom količinomnovca, izvijestio je načelnik Ureda načelnika PU splitsko -dalmatinske Ninoslav Ćurić.
SPLIT, 2. studenoga 2004. (Hina) - Dvojica muškaraca na skuteru, maskirana zaštitnim kacigama, presrela su sinoć u Splitu 46-godišnjeg Živka K. iz Splita te su mu, nakon što ga jedan od razbojnika izudarao drškom pištolja po glavi, otela ručnu torbicu s velikom količinom novca, izvijestio je načelnik Ureda načelnika PU splitsko - dalmatinske Ninoslav Ćurić.

Ulično razbojstvo dogodilo se sinoć oko 21,15 sati kada je dvojac na skuteru presreo Živka K. te mu iz ruke pokušao istrgnuti torbicu u kojoj se, kako doznajemo, nalazilo oko 50 tisuća eura.

Budući da im to nije pošlo za rukom, jedan od razbojnika silazi s motocikla i udarcima drškom pištolja tjera Živka K. da pusti torbicu iz ruku. Nakon što su mu je oteli, razbojnici se udaljavaju u nepoznatom smjeru.

Vlasnik torbice s novcem zadobio je lakše tjelesne ozljede, više hematoma po glavi.

To je drugi slučaj razbojstva u prošlih godinu dana u kojemu je žrtva bio Živko K., doznaje se u policiji.

Za počiniteljima se intenzivno traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙