FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen zbog krijumčarenja ljudi

KARLOVAC, 11. studenog 2004. (Hina) - Zbog krijumčarenja stranihdržavljana preko hrvatske granice karlovačka je Policijska upravakazneno prijavila i sprovela u Istražni centar Županijskog suda uKarlovcu 38-godišnjeg Karlovčanina.
KARLOVAC, 11. studenog 2004. (Hina) - Zbog krijumčarenja stranih državljana preko hrvatske granice karlovačka je Policijska uprava kazneno prijavila i sprovela u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu 38-godišnjeg Karlovčanina.

Sedmoricu albanskih i jednoga srbijansko-crnogorskog državljanina karlovački je Prekršajni sud novčano kaznio i oni će biti vraćeni u BiH odakle su protuzakonito ušli u Hrvatsku, priopćeno je danas iz PU-a.

Policija je Karlovčanina 9. studenog u 23,20 zatekla u Krstinji kako u osobnom automobilu od graničnog prijalaza Maljevca prema Vojniću prevozi sedam stranaca, a kriminalističkom obradbom utvrđeno je da su u Hrvatsku ušli ilegalno u utorak u mjestu Gejkovcu.

Stranci su za sada u Prihvatnom centru za strance Ježevo.

Karlovčanin je pod sumnjom da je počinio kažnjivo djelo protuzakonita prebacivanja osoba preko državne granice iz koristoljublja sproveden jučer u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙