FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Spriječena krađa kamiona i hidrauličnih čekića

OGULIN, 12. studenog 2004. (Hina) - Policija je spriječila krađukamiona, u kojima su bila dva hidraulična čekića vrijedna 120 tisućakuna, a za kradljivcima, koji su uspjeli pobjeći, traga se,izvijestila je Policijska uprava karlovačka.
OGULIN, 12. studenog 2004. (Hina) - Policija je spriječila krađu kamiona, u kojima su bila dva hidraulična čekića vrijedna 120 tisuća kuna, a za kradljivcima, koji su uspjeli pobjeći, traga se, izvijestila je Policijska uprava karlovačka.

Dugoreška je policija o krađi kamiona zagrebačkog poduzeća "Monter-strojarske montaže" s parkirališta u Dugoj Resi jučer u 4,45 sati obavijestila sve policijske postaje. Ukradeni kamion primijetila je policijska ophodnja Ogulina koja je počela potjeru.

Vozač kamiona je, primijetivši policijsko vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega se ono u 5,25 sati prevrnulo, a iz prevrnutog su kamiona pobjegle dvije osobe za kojima se traga.

U kamionu su pronađena i dva hidraulična čekića, ukupne vrijednosti oko 120.000 kuna, kojih u tom kamionu prije krađe nije bilo.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da su hidraulični čekići ukradeni izvođačima radova na državnoj cesti Bosiljevo - Grabrk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙