FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega: Ugovor o lokalnom projektu razvoja

POŽEGA, 16. studenog 2004. (Hina) - Predstavnici Požeško-slavonskežupanije danas su s predstavnicima četiri banke potpisali Ugovor oprovedbi "Lokalnog projekta razvoja - poduzetnik", vrijedan 72milijuna kuna.
POŽEGA, 16. studenog 2004. (Hina) - Predstavnici Požeško-slavonske županije danas su s predstavnicima četiri banke potpisali Ugovor o provedbi "Lokalnog projekta razvoja - poduzetnik", vrijedan 72 milijuna kuna.

S realizacijom ovog projekta počelo bi se krajem ove godine, a očekuje se da će poduzetnici Požeško-slavonske županije za njega pokazati veliko zanimanje jer je riječ o daleko povoljnijim uvjetima kreditiranja u odnosu prijašnje kreditne linije, istaknuo je prigodom potpisivanja ugovora požeško-slavonski župan Anto Bagarić.

Napomenuo je kako će Požeško-slavonska županija subvencionirati dio kamata sa željom da još više pomogne poduzetnicima.

Požeško-slavonska županija ima čak 14 poduzetničkih zona od kojih je najveći dio i komunalno opremljen te spreman za gradnju pogona i drugih objekata.

Dosadašnji krediti, ocijenio je Bagarić, ipak nisu omogućili otvaranje većeg broja novih radnih mjesta, kako se očekivalo, jer je cijena otvaranja jednog radnog mjesta bila vrlo visoka, čak 350.000 kuna, što je većini poduzetnika neprihvatljivo.

(Hina) xvreb yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙