FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi krediti za dubrovačke poduzetnike

DUBROVNIK, 15. studenog 2004. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski županIvan Šprlje i predstavnici pet poslovnih banaka danas su u Dubrovnikupotpisali Ugovor o poslovnoj suradnji na realizaciji projekta razvojamalog gospodarstva "Lokalni projekt razvoja - poduzetnik za 2004.".
DUBROVNIK, 15. studenog 2004. (Hina) - Dubrovačko-neretvanski župan Ivan Šprlje i predstavnici pet poslovnih banaka danas su u Dubrovniku potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji na realizaciji projekta razvoja malog gospodarstva "Lokalni projekt razvoja - poduzetnik za 2004.".

Radi se o programu poticanja malog i srednjeg poduzetništva na području Dubrovačko-neretvanske županije, koji će se u ovoj godini realizirati uz potporu Privredne banke Zagreb, Raiffeisenbank, Nove banke, Volksbanke i Hypo Alpe Adria banke.

Župan Šprlje je istaknuo da Dubrovačko-neretvanska županija provodi programe poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva od 1997. , a od 1999. u realizaciju više od 300 projekata utrošeno je oko 100 milijuna kuna.

Najavio je i skoro potpisivanje ugovora za poticanje poduzetničkih zona u nekim manje razvijenim područjima Županije, kao što su općine Kula Norinska i Pojezerje, a već ranije su osigurana sredstva i potpisani ugovori za slične projekte sa gradom Opuzenom i općinom Dubrovačko Primorje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙