FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANIJA:OBITELJ OSTAVILA STARCA PRED ČEKAONICOM TRAUME

LONDON , 13. studenog 2004. (Hina/dpa) - Stariji muškarac pronađen jeprošli tjedan u čekaonici traumatološkog odjela jedne engleske bolnices natpisom oko vrata na kojemu piše: "Molim vas pobrinite se za njega.Mi se s tim više ne možemo nositi".
LONDON , 13. studenog 2004. (Hina/dpa) - Stariji muškarac pronađen je prošli tjedan u čekaonici traumatološkog odjela jedne engleske bolnice s natpisom oko vrata na kojemu piše: "Molim vas pobrinite se za njega. Mi se s tim više ne možemo nositi".

82-godišnjeg starca koji boluje od Alzheimerove bolesti u čekaonici je pronašlo osoblje traumatološkog odjela bolnice Oldchurch u Romfordu, mjestu istočno od Londona.

Lokalna socijalna služba brinula se za starca oko tjedan dana, dok policija nije locirala članove njegove obitelji na jugu Španjolske, gdje su se preselili prije nekoliko godina.

List Telegraph izvijestio je kako je supruga napuštenog starca u torbici koju mu je objesila oko vrata ostavila podatke o njemu i pojedinosti o njegovu zdravstvenom stanju. Nakon toga se vratila u Španjolsku, vjerojatno u pratnji preostalih članova obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙