FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANIJA: NATJEČAJ ZA NAJGOREG ZAŠTITARA NA PARKIRALIŠTU

LONDON, 27. listopada 2004. (Hina/dpa) - Ako vozite u VelikojBritaniji budite pažljivi i poštujte znakove za zabranu parkiranja jer zaštitari na parkiralištima znaju biti vrlo neugodni.
LONDON, 27. listopada 2004. (Hina/dpa) - Ako vozite u Velikoj Britaniji budite pažljivi i poštujte znakove za zabranu parkiranja jer zaštitari na parkiralištima znaju biti vrlo neugodni.

RAC Foundation, nezavisna britanska udruga za zaštitu vozača, otvorila je natječaj za "najgoreg zaštitara", odnosno za slučajeve kad su vozačima zbog nepropisnog parkiranja vozila bila blokirana "lisicama" a oni izloženi maltretiranju.

Jedan od najsvježijih slučaja, koji je prijavljen za natječaj, dogodio se kada je medicinska sestra parkirala svoj automobil ispred puba kako bi pomogla jednoj starici. Kad se vratila do vozila vidjela je da je jedan kotač blokiran "lisicama", a nakon što se potužila vlasniku puba i zaštitaru na parkiralištu, oni su joj blokirali i drugi kotač i zahtijevali da plati kaznu u visini 120 funti.

Prošle godine nagradu je osvojio zaštitar koji je stavio "lisice" na automobil u kojem je vozač spavao, koji je huškao pse na vozače u blokiranom vozilu i koji je natjerao trudnicu da hoda tri kilometra do bankomata kako bi platila kaznu za krivo parkiranje.

RAC Foundation ima arhivu ozloglašenih čuvara parkirališta. Među zabilježenim zlostavljačima je jedan koji je prijetio majci da će joj trogodišnju kćerku zadržati "pod zaštitom" dok ne plati kaznu, a nisu rijetki slučajevi blokiranja vozila pogrebnih poduzeća .

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙