FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: INTERES BRITANACA ZA NEKRETNINE U INOZEMSTVU NE JENJAVA

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Potražnja za nekretninama uinozemstvu među Britancima ne opada, piše portal This is Londonprenoseći rezultate istraživanja agencije Mintel po kojima više od 6milijuna Britanaca želi kupiti kuću u inozemstvu.
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Potražnja za nekretninama u inozemstvu među Britancima ne opada, piše portal This is London prenoseći rezultate istraživanja agencije Mintel po kojima više od 6 milijuna Britanaca želi kupiti kuću u inozemstvu.

Mintelovo istraživanje pokazalo je da povećanje prihoda, porast broja jeftinih zračnih prijevoznika kao i sve veći broj televizijskih programa koji govore u životu u inozemstvu potiče interes Britanaca za kupnju nekretnina u drugim zemljama, među kojima je na prvom mjestu još uvijek Španjolska, prenosi portal.

U izvješću se navodi kako i problemi s obrazovnim sustavom, kriminalom, zagađenjem, terorizmom i veliki broj radnih sati u Velikoj Britaniji također utječu na porast interesa za život u drugim zemljama.

Florida, Francuska, Portugal i Cipar tržišta su nekretnina koja će vjerojatno u budućnosti rasti, dok zemlje koje se smatraju tržištima u rastu, poput Hrvatske i Bugarske, vjerojatno neće zabilježiti značajniji rast radi nedostatka infrastrukture, ocjenjuje se u istraživanju, navodi portal.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙