FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"THE SUN" MOLI FERGIE DA NE POZIRA GOLA

LONDON, 16. listopada 2004. (Hina/AFP) - Britanski dnevni tabloid "TheSun" u svom izdanju od subote doslovce preklinje vojvotkinju od YorkaSarah Ferguson, popularnu Fergie, da ostane odjevena, jer bi se,naime, njezine gole fotografije trebale pojaviti u knjizi čija jenamjena prikupiti novčane priloge za kampanju borbe protiv AIDS-a.
LONDON, 16. listopada 2004. (Hina/AFP) - Britanski dnevni tabloid "The Sun" u svom izdanju od subote doslovce preklinje vojvotkinju od Yorka Sarah Ferguson, popularnu Fergie, da ostane odjevena, jer bi se, naime, njezine gole fotografije trebale pojaviti u knjizi čija je namjena prikupiti novčane priloge za kampanju borbe protiv AIDS-a.

"Draga Fergie, molimo vas i preklinjemo, ne pokazujte svoje obnažene fotografije cijelom svijetu", i "zadržite odjeću na sebi, Fergie" - molbe su čitatelja i dnevnika.

Prema glasnogovorniku vojvotkinje od Yorka, snaha kraljice Elizabete II. trebala bi se na fotografijama slikati u "što jednostavnijem izdanju", pa bi na sebi imala tek Cartierov nakit i cipele dizajnera Jimmya Chooa.

Vojvotkinja od Yorka bila je udana za princa Andrewa, jednog od trojice sinova kraljice Elizabete II., i s njim ima dvije kćeri.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙