FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi investitori u Slobodnu zonu Varaždin

VARAŽDIN, 11. studenog 2004. (Hina) - Talijanska tvrtka "GiovanniMarchetti", istoimenog vlasnika, novi je potencijalni ulagač uSlobodnu zonu Varaždin, a buduća investicija predstavljena je danas uGradskoj vijećnici.
VARAŽDIN, 11. studenog 2004. (Hina) - Talijanska tvrtka "Giovanni Marchetti", istoimenog vlasnika, novi je potencijalni ulagač u Slobodnu zonu Varaždin, a buduća investicija predstavljena je danas u Gradskoj vijećnici.

Uz talijanskog vlasnika i njegove sinove Luku i Davidea predstavljanju su bili nazočni i gradonačelnik Ivan Čehok, te Slobodan Mikac direktor Slobodne zone Varaždin, u okviru koje Giovanni Marchetti planira kupiti 34.681 četvornih metara zemljišta.

Na tom zemljištu planira izgraditi proizvodnu halu za proizvodnju građevinskog stiropora. Pored strojeva projekt obuhvaća postavljanje automatizirane linije za proizvodnju građevinskih ploča od stiropora. Ploče služe za izgradnju stanova, omogućuju brzu i jeftinu ugradnju, pružaju dobru termoizolaciju i protupotresnu sigurnost.

Talijanska tvrtka osim u Italiji posluje i u Saudijskoj Arabiji, a za Varaždin se odlučila kao mjesto ulaganja u Hrvatskoj zbog povoljnih uvjeta za ulaganje koje nudi ovdašnja Slobodna zona, ovdašnjih građevinskih tvrtki koje su potencijalni kupci građevinskih ploča od stiropora, te postojanja kvalificiranih radnika.

Okvirna vrijednost ulaganja je oko dva milijuna eura, a posao bi dobilo 50- radnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙