FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen "GRAWEproFITplus"

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Osiguravajuća tvrtka Grawe Hrvatskai Hypo-Alpe-Adria-Invest predstavili su danas novi program uosiguranju života - "GRAWEproFITplus", odnosno osiguranje životapovezano s ulaganjima u investicijske fondove.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Osiguravajuća tvrtka Grawe Hrvatska i Hypo-Alpe-Adria-Invest predstavili su danas novi program u osiguranju života - "GRAWEproFITplus", odnosno osiguranje života povezano s ulaganjima u investicijske fondove.

Program je novost na hrvatskom tržištu jer pruža osiguranicima mogućnost odabira vlastite strategije ulaganja kroz ostvarivanje optimalnog prinosa i maksimalno očuvanje vrijednosti uloženih sredstava, istaknuto je na konferenciji za novinare.

Taj financijski proizvod, kazao je predsjednik Uprave Grawe Hrvatska Igor Pureta, osiguranicima nudi istovremeno ulaganje u osiguranje života i investicijske fondove. Na taj način, dodao je, osiguranici ostvaruju "sve u jednom", tj. prednosti koje pruža osiguranje života kao što su sigurnost i zbrinutost u slučaju nepredvidivih životnih situacije te mogućnost ostvarivanja većih prinosa ulaganjem u investicijske fondove.

Proizvod "GRAWEproFITplus", kako je rečeno, dostupan je osobama od 15 do 65 godina koje namjeravaju ulagati i zaključiti osiguranje života u trajanju od minimalno 10 do 45 godina za već od 25 eura mjesečne premije ostvaruju niz pogodnosti - ostvareni prinos, poreznu olakšicu, mogućnost samostalnog odabira minimalne svote za slučaj smrti (10 posto ili 100 posto od ukupne premijske svote) itd.

Grawe Hrvatska i u prošloj je godini zadržalo vodeću poziciju na području osiguranja života ostvarivši bruto zaračunatu premiju u iznosu od 221,1 milijun kuna. Time je već petu godinu zaredom na prvom mjestu u osiguranju života među osiguravateljima u Hrvatskoj.

Prošle je godine ta osiguravateljska tvrtka ostvarila ukupno zaračunatu premiju od 323,95 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙