FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 15. listopada (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 15. listopada (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

METZ - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u polufinale 375.750 eura vrijednog ATP turnira u Metzu. Bolji od prvog nositelja turnira bio je domaći igrač Paul-Henri Mathieu sa 7-6 (4), 6-4.

MINDEN/ZAGREB - Hrvatski rukometni trener Velimir "Kljun" Kljaić od petka je novi trener njemačkog ligaša GWD Minden-Hannovera, objavila je DPA. Kljaić (59) će preuzeti posljednjeplasiranu momčad njemačke Bundeslige, koja je poražena u svih šest dvoboja na startu prvenstva, a prvu utakmicu na novoj dužnosti imat će već u nedjelju protiv HSV Hamburga. Kljaić je do prije dva tjedna vodio rukometašice zagrebačke Lokomotive.

MADRID - Drugi, treći i šesti tenisač svijeta, Amerikanac Andy Roddick, Australac Lleyton Hewitt i Španjolac Carlos Moya, otkazali su nastup na 1.96 milijuna eura vrijednom ATP turniru iz "Masters serije" koji će se sljedećeg tjedna igrati u Madridu zbog ozljeda. Još ranije su zbog ozljeda nastup u Madridu otkazali Argentinac Guillermo Coria, Brazilac Gustavo Kuerten, te Francuzi Fabrice Santoro i Sebastien Grosjean.

MADRID - Teniski ATP turnir iz "Masters serije" koji započinje u ponedjeljak u Madridu bit će poseban po tome što će posao skupljačica lopti obavljati - manekenke. Na turniru koji će okupiti većinu najboljih tenisača na svijetu loptice će skupljati 26 manekenki koje će sljedeći tjedan modne piste zamijeniti teniskim terenom. Julio Nieto, koji je bio zadužen za pripremu manekenki za njihov novi posao, izjavio je kako su sve spremne za novi posao iako neke d njih ne poznaju teniska pravila u potpunosti.

LONDON - Američki tajkun Malcolm Glazer u petak je povećao svoj vlasnički udio u 15-erostrukom nogometnom prvaku Engleske Manchester Unitedu na 25.5 posto, čime je još pojačao špekulacije kako namjerava postati vlasnikom najbogatijeg nogometnog kluba na svijetu. Kako bi postao vlasnikom Manchester Uniteda Glazer bi trebao "iskrcati" 1.4 milijarde dolara, no velika kočnica ka takvom raspletu su dvojica irskih biznismena John Magnier i J.P. McManus, koji su s vlasničkim udjelom od 28.9 posto još uvijek najveći dioničari 126 godina starog kluba, a nedavni pregovori između njih i Glazera završili su neuspješno.

RIGA - Latvijski tužitelji odustali su od tužbe protiv Liene Baldure, žene koja je svojim ulaskom na teren na minutu prekinula kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Svjetsko prvenstvo između nogometnih reprezentacija Latvije i Portugala (0-2) odigran prošloga mjeseca. Baldura je utrčala u teren u toplesu, te zagrlila jednoga od portugalskih igrača, a zbog toga čina latvijske vlasti su ju željele optužiti za "huliganizam" što ju je moglo stajati dvogodišnje zatvorske kazne. Ipak, tužitelji su za ovaj nestašluk predložili primjereniju kaznu, odnosno savjetovali su Balduri da se šest mjeseci kloni sličnih "ekshibicija" pa će sve biti zaboravljeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙