FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 21 SAT

ZAGREB, 12. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21sat.
ZAGREB, 12. listopada (Hina) - Donosimo pregled važnijih događaja do 21 sat.

METZ - Prvi nsoitelj 375.750 eura vrijednog ATP turnira u francuskom Metzu, hrvatski tenisač Ivan Ljubičić uspješno je preskočio prvu prepreku. U dvoboju 1. kola Ljubičić je sa 6-4, 6-4 svladao Rumunja Victora Hanescua. U drugom kolu Ljubičić će igrati protiv Nizozemca Raemona Sluitera.

MOSKVA - Hrvatska tenisačica Sanda Mamić nastavila je pobjednički niz na 1.3 milijuna dolara vrijednom WTA turniru u Moskvi. Nakon uspješnog nastupa u kvalifikacijama, Mamić je u dvoboju 1. kola lakoćom nadvisila nekada odličnu Francuskinju Mary Pierce sa 6-0, 6-4. U drugom kolu Mamić će igrati protiv pete nositeljice, finalistice Roland Garrosa i US Opena ove godine, Ruskinje Jelene Dementijeve.

TAŠKENT - Hrvatska tenisačica Ivana Abramović poražena je u susretu 1. kola WTA turnira u uzbekistanskome Taškentu, vrijednog 140.000 USD. Abramović je poražena od 296. igračice svijeta Bjeloruskinje Nadežde Ostrovskaje sa 6:1, 1:6, 4:6. I Abramović i Ostrovskaja su u glavni turnir ušle kroz kvalifikacije, a do Taškenta je Zagrepčanka dvaput pobijeđivala Bjeloruskinju. Hrvatski tenis je zarana ostao bez predstavnica u Taškentu jer je ranije Silvija Talaja izgubila od Ruskinje Ekaterine Bičkove 6:1, 6:4.

SLAVONSKI BROD - Nogometaši Slavena Belupa prvi su se plasirali u četvrtfinale Kupa Hrvatske nakon što su u dvoboju osmine finala u Slavonskom Brodu svladali domaćeg trećeligaša Budainku sa 4-1. U srijedu igralu Koprivnica - Varteks i Pula 1856 - Pomorac, Dinamo i Belišće svoj će dvoboj odigrati 20. listopada, dok se utakmice Nehaj - Hajduk, Osijek - Sloboda Derma, Zagreb - Međimurje i Rijeka - Crikvenica igraju 27. listopada.

KOELN - Njemački drugoligaš Koeln, koji se nada povratku u Bundesligu, mogao bi dobiti vrlo uglednog sponzora. Riječ je o sedmerostrukom svjetskom prvaku u formuli 1 Michaelu Schumacheru, piše dnevnik Express.

"Bila bi nam čast pridobiti Michaela Schumachera. No, odluka je na njemu", izjavio je predsjednik kluba Wolfgang Overath.

Schumacher je odrastao u Kerpenu, blizu Koelna. Oduvijek je navijao za Koeln, a od 2002. je i član kluba, koji je u svojoj povijesti pet puta bio viceprvak Bundeslige. Priliku da postane sponzor Koelna imao je već prošle godine, ali je klub prihvatio ponudu koja je bila povoljnija od Schumacherove.

MILANO - Napadač Juventusa i francuske reprezentacije David Trezeguet bit će tri mjeseca izvan terena zbog ozljede ramena, koju je zaradio u prvenstvenom dvoboju protiv Udinesea 3. listopada. U posljednjih godinu i pol dana ovo je već treći puta da je ozlijedio isto rame. Prvi puta to mu se dogodilo u travnju prošle godine, zbog čega je pauzirao tri tjedna, a zatim u veljači 2004., kada ga nije bilo pet tjedana. Slijedeći savjet liječnika Trezeguet se ovaj puta odlučio za operaciju, koju bi trebao obaviti 19. listopada u Lyonu.

MUENCHEN - Dvostruki olimpijski pobjednik u bobu Nijemac Christoph Langen istaknuo je da, unatoč srčanim problemima, nema namjeru odustati od nastupa na ZOI u Torinu 2006. godine.

"Vjerujem da će sve biti u redu. U rukama sam odličnih liječnika i vjerujem da ću uspjeti", izjavio je 42-godišnji Langen, koji je u rujnu doživio lakši infarkt.

Langen je na ZOI 1998. osvojio zlato u bobu četverosjedu, a 2002. u Salt Lake Cityu bio je zlatni u bobu dvosjedu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙