FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agromeđimurje poslovalo s dobiti od 407 tisuća kuna

ČAKOVEC/ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka koja se bavi uzgojemusjeva, vrtnog i ukrasnog bilja, uzgojem stoke i peradi, proizvodnjomhrane te otkupom u poljoprivrednoj proizvodnji Agromeđimurje izČakovca u prvih je devet mjeseci ove godine poslovala s neto dobiti od407 tisuća kuna, što je u odnosu na isto razdoblje lani smanjenjedobiti od 58,2 posto.
ČAKOVEC/ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka koja se bavi uzgojem usjeva, vrtnog i ukrasnog bilja, uzgojem stoke i peradi, proizvodnjom hrane te otkupom u poljoprivrednoj proizvodnji Agromeđimurje iz Čakovca u prvih je devet mjeseci ove godine poslovala s neto dobiti od 407 tisuća kuna, što je u odnosu na isto razdoblje lani smanjenje dobiti od 58,2 posto.

Kako stoji u izvješću o poslovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi, rezultati poslovanja u okviru su očekivanih.

Ukupni su poslovni prihodi tvrtke u spomenutom razdoblju iznosili 44,5 milijuna kuna i bili su 10,3 posto veći, a ukupni su rashodi povećani za 12 posto, na 44,1 milijun kuna.

Na povećanje prihoda, pojasnili su u Agromeđimurju, i nadalje najveći utjecaj ima ostvareni prihod od voćarske proizvodnje u prvom polugodištu te prihod od prodaje ratarskih kultura (pšenica, uljana repica). Prihodi od stočarstva, pak, smanjeni su u odnosu na planirane zbog smanjenja cijena, posebice u svinjogojskoj proizvodnji.

Što se tiče likvidnosti tvrtke u promatranom razdoblju, ona je zadovoljavajuća, istaknuli su u Agromeđimurju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙