FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mlinar poslovao s dobiti od 7,1 milijun kuna

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka za proizvodnju mlinarskih ipekarskih proizvoda, tjestenine, stočne hrane te trgovinu iugostiteljstvu, Mlinar d.d. iz Križevaca, u prvih je devet mjeseci ovegodine poslovala s neto dobiti od 7,1 milijun kuna, što je 435,5 postoviše nego u istom razdoblju lani kada je dobit iznosila 1,3 milijunakuna.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka za proizvodnju mlinarskih i pekarskih proizvoda, tjestenine, stočne hrane te trgovinu i ugostiteljstvu, Mlinar d.d. iz Križevaca, u prvih je devet mjeseci ove godine poslovala s neto dobiti od 7,1 milijun kuna, što je 435,5 posto više nego u istom razdoblju lani kada je dobit iznosila 1,3 milijuna kuna.

Ostvareni rezultati, stoji u pojašnjenju poslovanja koje je Uprava tvrtke dostavila Zagrebačkoj burzi, u skladu su sa planom.

Ukupni su prihodi tvrtke u promatranom razdoblju iznosili 175,38 milijuna kuna i bili su 19,5 posto viši nego u istom razdoblju prošle godine, a ukupni su rashodi povećani za 15,7 posto, na 168,27 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji povećani su za 19,5 posto, na 172,18 milijuna kuna.

U Mlinaru napominju kako su u promatranom razdoblju imali velike probleme s likvidnošću te kako je neizvjesna naplata od kupaca Lustrin d.o.o. (oko 3 milijuna kuna) i tvrtke Moslavka d.d. iz Kutine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙