FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatske šume: neto dobit 34,47 milijuna kuna

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Hrvatske šume d.o.o. u prvih sudevet mjeseci ove godine ostvarile neto dobit od 34,47 milijuna kuna,što je 89,5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada jedobit iznosila 18,19 milijuna kuna.
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Hrvatske šume d.o.o. u prvih su devet mjeseci ove godine ostvarile neto dobit od 34,47 milijuna kuna, što je 89,5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je dobit iznosila 18,19 milijuna kuna.

Ostvareni rezultati u skladu su sa očekivanjima, istaknuo je na današnjoj sjednici Nadzornog odbora (NO) direktor Hrvatskih šuma Darko Beuk. Dodao je kako očekuje da će se pozitivan trend poslovanja nastaviti do kraja godine te da će rezultat poslovanja za ovo godinu biti u skladu s planom.

Ukupni su prihodi u devet ovogodišnjih mjeseci iznosili 1,37 milijardi kuna, i povećani su za 0,61 posto, dok su ukupni rashodi smanjeni 0,59 posto, na 1,34 milijarde kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji u promatranom su razdoblju ostvareni u iznosu od 875,8 milijuna kuna, što je smanjenje od 1,4 posto, a smanjeni su i prihodi od prodaje u inozemstvu, za 0,30 posto, na 80,8 milijuna kuna.

Članovi NO-a Ivica Čeme i Božidar Pankretić izrazili su zadovoljstvo ostvarenim financijskim rezultatima ističući također kako se nadaju da će pozitivan trend u poslovanju biti nastavljen.

Na sjednici NO istaknuto je kako je likvidnost tvrtke u spomenutom razdoblju poboljšana te kako tvrtka ima financijsku stabilnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙