FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ENO ZJAKIĆ S BURAZOVIĆEVIM TIJELOM U NEDJELJU NAVEČER STIGAO U ANKARU

OSIJEK, 7. studenog 2004. (Hina) - Osječki pogrebni prijevoznik EnoZjakić nakon što je jučer poslijepodne preuzeo tijelo u Iraku ubijenogBurazovića, u nedjelju oko 19 sati po našem vremenu stigao je upratnji hrvatskog izaslanstva vanjskih poslova u Ankaru, izjavila jeza Hinu supruga osječkog prijevoznika Eva Zjakić.
OSIJEK, 7. studenog 2004. (Hina) - Osječki pogrebni prijevoznik Eno Zjakić nakon što je jučer poslijepodne preuzeo tijelo u Iraku ubijenog Burazovića, u nedjelju oko 19 sati po našem vremenu stigao je u pratnji hrvatskog izaslanstva vanjskih poslova u Ankaru, izjavila je za Hinu supruga osječkog prijevoznika Eva Zjakić.

Dodala je kako se u nedjelju navečer čula sa suprugom koji je izvijestio da je sve u redu te da će unatoč ponudama da prespavaju u Ankari najvjerojatnije još u noći krenuti za Istanbul.

"Suprug mi je rekao", kazala je, "da i u Istanbulu moraju ishodovati neke potrebne papire a onda preko Bugarske i Srbije kreću za Hrvatsku".

Rekla je kako supruga u Osijeku očekuje tek u srijedu, no da će biti jako sretna ako dođe prije. "I njemu i meni je drago što će ipak uspjeti obitelji ubijenog Burazovića predati tijelo jer bi bilo strašno pored tuge koja ih je zadesila živjeti u saznanju da je njihov pokojnik u nekoj grobnici u dalekom svijetu", rekla je. "Ovih tjedan dana kako mi je suprug na putu odužili su se kao vječnost a najviše mi je žao što nismo zajedno proslavili sinov 18. rođendan", kazala je Eva Zjakić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙