FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ PRIMIO PREDSJEDNIKA ZAKLADE "HANS SEIDEL"

ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je u subotu Hansa Zehetmaira, dugogodišnjegministra kulture Bavarske i sadašnjeg predsjednika Zaklade "HansSeidel", koji po prvi puta na novoj dužnosti posjećuje Hrvatsku,priopćio je Ured predsjednika.
ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je u subotu Hansa Zehetmaira, dugogodišnjeg ministra kulture Bavarske i sadašnjeg predsjednika Zaklade "Hans Seidel", koji po prvi puta na novoj dužnosti posjećuje Hrvatsku, priopćio je Ured predsjednika.

Predsjednik je zahvalio je Zehetmairu na višegodišnjem doprinosu Zaklade u razvoju demokracije u Hrvatskoj s obzirom da je ona različitim projektima znatno pridonijela uspostavljanju europskih standarda u društvenom i političkom životu zemlje.

Zehetmair je zahvalio predsjedniku Mesiću na otvorenoj i konstruktivnoj suradnji sa Zakladom, te istaknuo kako Hrvatska svojom poviješću, kulturom i tradicijom pripada zapadnoeuropskom krugu.

Naglasio je također kako će Zaklada nastaviti podupirati integraciju Hrvatske u Europu, pri čemu savezna država Bavarska, kroz 60-ak projekata godišnje, daje svoj konkretan doprinos, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙