FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija o odnosima s javnošću

VARAŽDIN, 4. studenog 2004. (Hina) - U Varaždinu je počela trodnevna, 5. po redu Konferencija o odnosima s javnošću, koja se održava uorganizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).
VARAŽDIN, 4. studenog 2004. (Hina) - U Varaždinu je počela trodnevna, 5. po redu Konferencija o odnosima s javnošću, koja se održava u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ).

U hotel "Turist" stiglo je danas stotinjak stručnjaka za odnose s javnošću, upravljanje komunikacijama i srodne djelatnosti, koje su pozdravili gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok, varaždinski župan dr Zvonimir Sabati, predsjednik HUOJ- a Boris Hajoš, te programski direktor Konferencije Ozren Kanceljak.

Od najavljenih predavača, međunarodnih stručnjaka za odnose s javnošću, prvi je večeras govorio C. Del Galloway, predsjednik Američkog društva za odnose s javnošću, koje okuplja čak 20 tisuća članova. On će o ulozi odnosa s javnošću u upravljanju brandovima i reputacijom goriti i sutra.

Guikje Roethof, stručnjakinja za politički marketing i glavna urednica nizozemskog političkog dvotjednika P. M. iz Den Haaga, sutra će govoriti o teškoćama u odnosima između medija i političara i ulozi komunikatora kao posrednika.

Za sutra su najavljena i predavanja Boruta Zemljiča, Dejana Verčića, Vuka Čosića, Gorana Radmana.

Za sudionike Konferencije će sutra navečer biti priređen bal u varaždinskom HNK, dok se za subotu planira održavanje radionica o odnosima s medijima, internom komuniciranju, javnim nastupima i nastupima na TV, evaulaciji odnosa s medijima, kriznom komuniciranju, te o dizajnu kao komunikatoru korporativnog identiteta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙