FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V A Ž N A OBAVIJEST UREDNIŠTVIMA

ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Obavještavamo uredništva da jehrvatska Vlada najavila za 16 sati izjave za medije premijera IveSanadera, šefa izaslanstva Europske komisije u Republici HrvatskojJacquesa Wunenburgera, ministra vanjskih poslova Hrvatske MiomiraŽužula i državne tajnice u Ministarstvu europskih integracija MarijePejčinović-Burić u povodu odluke Europske komisije o pretpristupnomprogramu za Hrvatsku.#L#
ZAGREB, 6. listopada 2004. (Hina) - Obavještavamo uredništva da je hrvatska Vlada najavila za 16 sati izjave za medije premijera Ive Sanadera, šefa izaslanstva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Jacquesa Wunenburgera, ministra vanjskih poslova Hrvatske Miomira Žužula i državne tajnice u Ministarstvu europskih integracija Marije Pejčinović-Burić u povodu odluke Europske komisije o pretpristupnom programu za Hrvatsku.#L#

Prema najavi izaslanstva Europske komisije u Zagrebu, na konferenciji za novinare bit će iscrpno predstavljen strateški dokument Europske komisije "Pretpristupna strategija za Republiku Hrvatsku", koja će utvrditi točan iznos i vrstu pomoći EU-a Republici Hrvatskoj.

Prezentacija dokumenta o pretpristupnoj strategiji za RH uslijedit će nakon što ga Europska komisija u srijedu u Bruxellesu usvoji u paketu s godišnjim izvješćima za preostale zemlje kandidate za članstvo u Europskoj uniji - Rumunjsku, Bugarsku i Tursku.

Izaslanstvo EK u svom priopćenju podsjeća da će se pretpristupna strategija za Hrvatsku moći primjenjivati nakon što taj dokument potvrdi i Vijeće ministara Europske unije i Europski parlament.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙