FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 12.LISTOPADA

ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja Općeg servisa vijesti Hrvatska za utorak 12. listopada.
ZAGREB, 12. listopada 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja Općeg servisa vijesti Hrvatska za utorak 12. listopada.

JASTREBARSKO - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će dočasničku školu u vojarni "dr. Ante Starčević" u 10 sati. Nakon prijavka i obilaska počasne postrojbe, predsjednik Mesić će obići i objekte za smještaj i obuku te će se sastati s polaznicima i djelatnicima Dočasničke i Više dočasničke škole. Po završetku razgovora predviđena je izjava predsjednika Republike za medije (11,05 sati).

ZAGREB - Konferencija Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na kojoj će se govoriti o prikupljanju ponude za neposredno sudjelovanje Fonda u sufinanciranju programa sanacije odlagališta komunalnog otpada (Ulica Vladimira Nazora 50 u 10 sati)

VUKOVAR - Voditelj Ureda visokog komesara za nacionalne manjine OESS-a veleposlanik John Fonblanque razgovarat će s vukovarskim čelnicima o manjinskom obrazovanju u Vukovaru (Gradsko poglavarstvo u 12 sati)

ZAGREB - Otvaranje 2. Zagreb film festivala u Studentskom centru. Okupljene će pozdraviti članovi Direkcije festivala, a otvorit će ga zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić u 20 sati. Konferencija za novinare bit će održana Press centru u Savskoj 25 u 15 sati) Zagreb film festival održava se od 12. do 16. listopada i na njemu će biti prikazano oko 60 filmova iz tridesetak zemalja, a u službenoj konkurenciji za festivalsku nagradu natjecat će se po 12 dugometražnih, kratkometražnih i dokumentarnih filmova.

ZAGREB - Konferencija za medije u povodu praizvedbe predstave "Palačinke" autora Filipa Nole, (Zagrebačko kazalište mladih, velika dvorana Istra u 12 sati

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu Euripidove drame "Heraklo i Alkestida" (foyer HNK u 15 sati)

SPLIT - Premijera splitske kvatrologije "Ju ča je život lip" u 20 sati

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙