FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra Generalturistov rally "1. Croatia Eno-Gastro Tour"

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - U organizaciji zagrebačke putničkeagencije Generalturist iz Zagreba sutra kreće rally natjecanjeterenskih vozila "1. Croatia Eno-Gastro Tour", čijih će 50-aksudionika u sedam dana, do 12. studenoga, obići niz hrvatskihturističkih odredišta značajnih po ponudi vina i domaće hrane, teproći ispite spretnosti i točnosti u vožnji.
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - U organizaciji zagrebačke putničke agencije Generalturist iz Zagreba sutra kreće rally natjecanje terenskih vozila "1. Croatia Eno-Gastro Tour", čijih će 50-ak sudionika u sedam dana, do 12. studenoga, obići niz hrvatskih turističkih odredišta značajnih po ponudi vina i domaće hrane, te proći ispite spretnosti i točnosti u vožnji.

Cilj ove ture je, kako je na današnjoj konferenciji za novinare istaknula Generalturistova voditeljica korporativnih komunikacija Maja Weber, promocija hrvatskih enoloških i gastronomskih tradicionalnih vrijednosti.

U sedam dana sudionici rallyja, među kojima će biti i poznate osobe iz javnog života, terenskim će vozilima proći 2000 kilometara kroz cijelu Hrvatsku, a uz Generalturist u organizaciji sudjeluje i rent a car agencija Budget koja daje 15 vozila. Prva postaja je Ston, nakon koje slijede Korčula, Hvar, Umag, Zagreb i Vinkovci, dok će završna postaja biti u slavonskom mjestu Hrnjavcu, kod vinara Enjingija.

Uz najavu toga rallyja Weber je danas naglasila i 10 posto bolju nego lani prodaju aranžmana za predstojeću skijaško-zimsku sezonu, među kojima su najtraženiji programi za talijanska i slovenska skijališta. Austrija se traži manje nego lani, a dodaje i da se gotovo 70 posto prodanih aranžmana odnosi na termin 22. do 29. siječnja 2005. kada su školski praznici.

U Generalturistu trenutno bilježe i 67 posto bolju prodaju božićnih putovanja u odnosu na lani, a najtraženija su putovanja u Rim, Beč i Pariz. Nešto sporije ide prodaja novogodišnjih putovanja, ali i tu su za sada najtraženija europska odredišta, poput Nizozemske, Pariza, Praga, Budimpešte te Istanbula.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙