FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konzum poslovao s dobiti od 10,9 milijuna kuna

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Trgovački lanac Konzum d.d., izsastava koncerna Agrokor, u prvih je devet mjeseci ove godine poslovaos neto dobiti od 10,9 milijuna kuna, što je porast dobiti za 249,8posto u odnosu na isto razdoblje lani kada je dobit iznosila 3,1milijun kuna.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - Trgovački lanac Konzum d.d., iz sastava koncerna Agrokor, u prvih je devet mjeseci ove godine poslovao s neto dobiti od 10,9 milijuna kuna, što je porast dobiti za 249,8 posto u odnosu na isto razdoblje lani kada je dobit iznosila 3,1 milijun kuna.

Prema podacima o devetomjesečnom poslovanju koje je Konzum dostavio Zagrebačkoj burzi, ukupni su prihodi u tom razdoblju iznosili 5,42 milijarde kuna i bili su 33,1 posto viši nego u istom razdoblju lani, a povećani su i ukupni rashodi, za 32,9 posto, na 5,41 milijardu kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji ostvareni su u iznosu od 5 milijardi kuna, što je 27,5 posto više, a prihodi od prodaje u inozemstvu povećani su sa 4,2 milijuna kuna u prvih devet mjeseci lani, na 17,8 milijuna kuna u istom razdoblju ove godine.

Odnos između maloprodaje i veleprodaje, kao dvije osnovne djelatnosti, pojasnili su u Konzumu, nije se značajnije mijenjao i iznosi 68:32.

U tvrtki su također naveli kako nastavljaju sa otvaranjem novih maloprodajnih objekata, posebice na području Slavonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙