FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 28. listopada

ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 28. listopada.
ZAGREB, 27. listopada 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 28. listopada.

CAVTAT - U sklopu "Dana hrvatskog turizma", koji se do 29. listopada u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) održavaju u Cavtatu, održat će se stručni skup "Hrvatska u svjetskom turističkom okruženju", na kojem će domaći i inozemni govornici iznijeti viđenje pozicije hrvatskog turizma na međunarodnom tržištu (10 sati, Hotel Croatia). U poslijepodnevnim satima održat će se sjednica Turističkog vijeća HTZ-a na kojoj se uz izvješće o tijeku ovogodišnje sezone očekuje i usvajanje Prijedloga programa rada HTZ-a za 2005. godinu (17,30 sati, Hotel Croatia).

ZAGREB - U svrhu izrade strategije razvitka ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj, Organizacija za prehranu i poljoprivredu UN-a (FAO) i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva organiziraju prvu radionicu za izradu strategije razvitka ekološke proizvodnje. Izrada ove strategije je dio projekta "Proširenje proizvodnje i označavanja proizvoda iz održivih sustav poljoprivredne proizvodnje", čija je zadaća osnažiti sektor ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj. Koordinaciju ovog projekta ispred hrvatske Vlade vodi Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva. (9,00 sati, Ministarstvo, Ul. grada Vukovara 78)

ZAGREB - Trgovački lanac Konzum predstavit će na konferenciji za novinare novi vizualni identitet kompanije (11,00 sati, Konzum Maxi, Turinina bb)

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) najavit će na konferenciji za novinare 5. konferenciju o odnosima s javnošću, koja će se održati u Varaždinu od 4. do 6. studenog ove godine. (12,00 sati, Generalturist, Praška 5)

ZAGREB - Analitička kuća IDC organizira prvu 'IT Outsorcing Roadshow' konferenciju, na kojoj će biti predstavljena rješenja i izvedeni projekti te ponuda i planovi vodećih proizvođača na području informatičkih tehnologija (9,00 sati, Hotel Regent Esplanade)

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808 680

fax: 01 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙