FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PLIVI SINDICIRANI KREDIT OD 250 MILIJUNA DOLARA

ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Farmaceutska tvrtka Pliva d.d.potpisala je Ugovor o sindiciranom kreditu u iznosu od 250 milijunaameričkih dolara, objavljeno je danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 29. listopada 2004. (Hina) - Farmaceutska tvrtka Pliva d.d. potpisala je Ugovor o sindiciranom kreditu u iznosu od 250 milijuna američkih dolara, objavljeno je danas iz te tvrtke.

Sredstva iz tog kredita Pliva namjerava koristiti kao radni kapital za razvoj poslovanja te refinanciranje kratkoročnih dugova.

Marža kredita je 0,70 posto uz dospijeće od pet godina, a ugovor o kreditu omogućava Plivi povlačenje sredstava u američkim dolarima ili eurima.

Kredit su organizirali Bank Austria Creditanstalt i Citgroup, a uz njih je sredstva osiguralo ukupno 15 međunarodnih institucija.

"Nakon uspješnog izdanja domaće obveznice u iznosu od 75 milijuna eura Pliva ulazi u još jedan financijski posao koji će dospjeti nakon isteka patenta azitromicina", rekao je, uz ostalo, povodom potpisivanja ugovora o sindiciranom kreditu član Uprave i glavni financijski direktor Plive d.d. Ivan Mijatović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙