FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHAATH: ARAFATOVO OPĆE STANJE POBOLJŠANO

RAMALLAH, 31. listopada 2004. (Hina/dpa) - Palestinski ministarvanjskih poslova Nabil Shaath u nedjelju je izjavio da se zdravljepalestinskog čelnika Jasera Arafata poboljšalo otkad je u petak stigaou Pariz na liječenje.
RAMALLAH, 31. listopada 2004. (Hina/dpa) - Palestinski ministar vanjskih poslova Nabil Shaath u nedjelju je izjavio da se zdravlje palestinskog čelnika Jasera Arafata poboljšalo otkad je u petak stigao u Pariz na liječenje.

"Predsjednik Arafat puno bolje govori i puno se bolje osjeća, njegovo opće stanje je poboljšano", rekao je Shaath novinarima nakon razgovora s Arafatovim pomoćnicima koji se nalaze u Parizu.

Nacionalno vijeće sigurnosti kojim predsjeda premijer Ahmed Korei u nedjelju je u Ramalli zasijedalo prvi put u posljednjih 37 godina bez Arafata.

"Na ovaj način pokazujemo da je predsjednik i dalje s nama te da nitko ne pokušava preuzeti njegovo mjesto", rekao je član palestinskog kabineta Salah Tamari za agenciju dpa. Raspravljalo se o sigurnosnoj situaciji u Palestinskoj samoupravi i o načinima koji bi omogućili što bolju primjenu reda i zakona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙