FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

STRANI LIJEČNICI: ARAFAT IMA GRIPU

JERUZALEM, 24. listopada 2004. (Hina/Reuters) Skupina stranihliječnika ustanovila je da palestinski vođa Jaser Arafat, koji seprošloga tjedna razbolio, ima gripu, rekao je u nedjelju jedanpolitičar u Jeruzalemu.
JERUZALEM, 24. listopada 2004. (Hina/Reuters) Skupina stranih liječnika ustanovila je da palestinski vođa Jaser Arafat, koji se prošloga tjedna razbolio, ima gripu, rekao je u nedjelju jedan političar u Jeruzalemu.

Ahmed Tibi, član izraelskog parlamenta i bivši Arafatov savjetnik, rekao je da su tuniski liječnici koji su pregledali Arafata u subotu postavili istu dijagnozu kao i egipatski liječnici koji su ga vidjeli ranije ovoga tjedna.

"Rezultati egipatskih i tuniskih liječnika su isti: akutna virusna infekcija", rekao je Tibi koji je također liječnik. "On se oporavlja od akutne gripe", dodao je.

Palestinski izvori kazali su da je prošloga tjedna Arafat imao visoku temperaturu i mučnicu zbog čega je morao otkazati neke sastanke i molitve povodom početka ramazana. Dodaju da se odonda oporavio ali da treba mirovati.

Već dugo se špekulira o tome da Arafat boluje od Parkinsonove bolesti, a njegovi pomoćnici tvrde da ima neuroloških problema zbog gotovo za njega fatalne zrakoplovne nesreće u Libiji 1992.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙