FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIN LADEN I DALJE U AFGANISTANU ILI PAKISTANU, ODAKLE JE I STIGLA NOVA VRPCA

KABUL, 30. listopada 2004. (Hina/AFP) - Šef terorističke mreže al-QaideOsama bin Laden i dalje se vjerojatno nalazi u Afganistanu iliPakistanu, rekao je u subotu glasnogovornik američke vojske u Kabulu,a istodobno je katarska TV postaja al-Jazeera priopćila da joj jenjegova nova video snimka dostavljena u Islamabadu.
KABUL, 30. listopada 2004. (Hina/AFP) - Šef terorističke mreže al-Qaide Osama bin Laden i dalje se vjerojatno nalazi u Afganistanu ili Pakistanu, rekao je u subotu glasnogovornik američke vojske u Kabulu, a istodobno je katarska TV postaja al-Jazeera priopćila da joj je njegova nova video snimka dostavljena u Islamabadu.

"Bin Laden se i dalje nalazi ili kreće područjem uz granicu Afganistana i Pakistana, ali ne znamo točno gdje se nalazi", rekao je u subotu glasnogovornik američke vojske u Kabulu Scott Nelson.

"Strategija koalicije u Afganistanu nije usmjerena na samo jednog čovjeka, nego se vrši pritisak na cijelu mrežu", rekao je Nelson.

Istovremeno je TV postaja al-Jazeera objavila da je nova video snimka Osame bin Ladena ostavljena pred ulazom u njezino dopisništvo u Islamabadu. "Vrpca je bila u omotnici koju je netko ostavio pred vratima. Dobio sam je zajedno s ostalom poštom", rekao je šef dopisništva u Islamabadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙