FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Globalna ekspanzija povećala prihode Metroa

FRANKFURT, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Najveći njemački lanacsupermarketa Metro izvijestio je u petak o značajnom porastu svojihprihoda u trećem ovogodišnjem tromjesečju, potpomognutom većomglobalnom ekspanzijom poslovanja kako gospodarski uvjeti na domaćemtržištu ostaju teški.
FRANKFURT, 29. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Najveći njemački lanac supermarketa Metro izvijestio je u petak o značajnom porastu svojih prihoda u trećem ovogodišnjem tromjesečju, potpomognutom većom globalnom ekspanzijom poslovanja kako gospodarski uvjeti na domaćem tržištu ostaju teški.

Izvijestivši da je po prvi put više od polovine svojih prihoda ostvario na inozemnim tržištima, Metro je objavio rast prihoda u tome razdoblju za 4,7 posto, na 13,4 milijarde eura.

U razdoblju od siječnja do rujna prihodi su uvećani za pet posto, na 39,62 milijarde eura, dok je dobit skočila 20,7 posto, dosegnuvši 447,7 milijuna eura.

Prihodi ostvareni u Njemačkoj uvećani su svega 1,7 posto, naspram povećanju od 8,7 posto zabilježenom na inozemnim tržištima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙