FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Koprivnici 17. susret ugostitelja i turističkih djelatnika

ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - U Koprivnici će se 8. i 9.studenog održati 17. susret ugostitelja i turističkih djelatnikaHrvatske obrtničke komore (HOK) koji će okupiti oko 350 ugostitelja iturističkih djelatnika iz cijele Hrvatske.
ZAGREB, 28. listopada 2004. (Hina) - U Koprivnici će se 8. i 9. studenog održati 17. susret ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) koji će okupiti oko 350 ugostitelja i turističkih djelatnika iz cijele Hrvatske.

Tom će se prigodom, najavljeno je danas iz HOK-a, razmotriti najaktualnije teme iz ugostiteljstva i turizma, s naglaskom na primjeni zakona o ugostiteljskoj te o turističkoj djelatnosti.

Susreti se svake godine održavaju u drugoj županiji, a s obzirom da je ovogodišnji skup u Koprivnici, posebice će biti riječi o kontinentalnom turizmu, ugostiteljskoj i restoranskoj ponudi, kao i seoskom turizmu te njegovoj, kako se navodi, nelojalnoj konkurenciji restoranima.

Organizatori ovogodišnjeg 17. susreta ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a su Ceh za ugostiteljstvo i turizam pri HOK-u te obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a pokrovitelj je Ministrstvo mora, turizma, prometa i razvitka.

Za vrijeme Susreta održat će se i "Izložba opreme i proizvoda za ugostiteljstvo" kao i Gastro izložba Područne obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙