FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SPORT U 12,30 SATI

ZAGREB, 28. listopada 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 28. listopada 2004.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ST LOUIS - Momčad Boston Red Soxa osvojila je naslov prvaka američke profesionalne lige u baseballu nakon što je u četvrtoj utakmici velikog finala (World Series) u gostima pobijedila St Louis Cardinalse 3:0. Tako je Boston došao do naslova s omjerom 4:0 u pobjedama. Bostonu je ovo prvi naslov prvaka nakon 1918. godine. Za najkorisnijeg igrača World Seriesa proglašen je Manny Ramirez iz Red Soxa.

SAO PAULO - Nogomet je doživio još jedan tužan trenutak. Za vrijeme susreta 38. kola nogometnog prvenstva Brazila između Sao Paula i gostujućeg Sao Caetana u 59. minuti kolabirao je branič Sao Caetana 30-godišnji Serginho. Hitno je prevezen u bolnicu, no liječnici nisu uspjeli spriječiti njegovu smrt. Preminuo je 40 minuta nakon što je dovezen u bolnicu. Nakon tog nesretnog događaja utakmica je prekinuta. Prije samo osam dana Serginho je proslavio 30. rođendan. U Sao Caetanu je od 1999., kada je klub još bio u drugoj ligi. Sljedećih godina Sao Caetano je ušao u prvu ligu, a 2002. igrali su finale Libertadores kupa. Prema prvim informacijama uzrok smrti 30-godišnjeg nogometaša je srčani udar.

ZAGREB - Rezultati susreta osmog kola košarkaške Goodyear lige:

Split CO - Cibona VIP 61:66

Zagreb - Zadar 71:91

Geoplin Slovan - Union Olimpija 100:92

Bosna BHT - Refleks 80:70

Helios Domžale - Pivovarna Laško 60:71

Partizan PMB - Budućnost 92:79

Hemofarm - Crvena zvezda 82:92

Šibenka Dalmare - Široki Hercegtisak 53:48

LONDON - Britansko-američki konzorcij trebao bi preuzeti donedavnog engleskog premierligaša Leeds u poslu vrijednom 25 milijuna funti. Leeds, koji je na kraju prošle sezone ispao iz Premier lige, morao je prodati svoje najbolje igrače kako bi podmirio dug koji se procjenjuje na 80 milijuna funti. Nakon 15. kola nalazi se tek na 17. mjestu druge lige u kojoj se natječu 24 kluba. Iz konzorcija su poručili da im je cilj riješiti sve dugove Leedsa, te da ne nemaju namjeru prodati klupski stadion na Elland Roadu. Leeds je 60-tih i 70-tih bio među vodećim engleskim klubovima, a prije samo tri godine igrali su polufinale Lige prvaka.

LISABON - Važniji rezultati 4. kola nogometnog Kupa Portugala:

Benfica - Oriental (II B) 3:1

Vitoria Guimaraes - Porto 2:1

Estoril - Estrela Amadora (II) 0:1

MADRID - Važniji rezultati 1. kola nogometnog Kupa Španjolske:

Alcala Guadaira (III) - Real Betis 0:0 (Betis je pobijedio 4:2 nakon 11-eraca)

Gimnastic (II) - Real Zaragoza 2:1

Gramenet (III) - Barcelona 1:0 (nakon produžetaka)

Lleida (II) - Valencia 1:0

Terrassa (II) - Espanyol 1:1 (Terrassa je pobijedila 5:3 nakon 11-eraca)

BRUXELLES - Kapetan belgijske nogometne reprezentacije Bart Goor kažnjen je s pet utakmica neigranja nakon što je u dvoboju protiv Španjolske pljunuo suparničkog igrača Xavia. Disciplinska komisije Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je i Goorova suigrača, Erica Deflandrea, koji će zbog vrijeđenja suca Kima Miltona Nielsena na istoj utakmici, morati na hlađenje na tri utakmice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙