FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TUNISKI LIJEČNICI PREGLEDALI JASERA ARAFATA

RAMALLAH, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - Tuniski su liječnici usubotu počeli pregledavati palestinskog predsjednika Jasera Arafata,doznaje se od palestinskog službenog izvora.
RAMALLAH, 23. listopada 2004. (Hina/AFP) - Tuniski su liječnici u subotu počeli pregledavati palestinskog predsjednika Jasera Arafata, doznaje se od palestinskog službenog izvora.

Nabil Abu Rudeina, Arafatov savjetnik, kazao je da je peteročlana liječnička ekipa došla u glavni stožer Jasera Arafata u Ramallahu, kako bi ga pregledali.

Nije naveo koji su to specijalisti, ali, kako navode izraelska glasila, u izaslanstvu su gastroenterolog, hematolog i internist.

Prema riječima Rudeine, zdravstveno stanje Jasera Arafata (75) je u redu.

"Nedavno je prebolio gripu od koje se oporavio", dodao je savjetnik, napomenuvši da je skupina egipatskih liječnika nedavno pregledala Arafata, ali nije otkrila nikakav problem.

Arafatu je 2003. dijagnosticiran žučni kamen koji nije zahtijevao kirurški zahvat. U lipnju 1992. u Ammanu mu je odstranjen krvni ugrušak iz mozga koji je bio posljedica zrakoplovne nesreće u Libiji koju je samo čudom preživio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙