FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voditelj OESS-a osuđuje podmetanje bombe U VUKOVARU

ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Voditelj Misije OESS-a uRepublici Hrvatskoj veleposlanik Peter Semneby u priopćenjuobjavljenom u petak osudio je nedavno podmetanje bombe ispred uredaHrvatske stranke prava (HSP) u Vukovaru.
ZAGREB, 22. listopada 2004. (Hina) - Voditelj Misije OESS-a u Republici Hrvatskoj veleposlanik Peter Semneby u priopćenju objavljenom u petak osudio je nedavno podmetanje bombe ispred ureda Hrvatske stranke prava (HSP) u Vukovaru.

Incident se dogodio u srijedu u vukovarskom Borovu naselju, kada je eksplozivna naprava bačena ispred prostorija lokalne podružnice HSP-a.

"Političko i međunacionalno ozračje u Vukovaru značajno se popravilo u posljednjih nekoliko godina", rekao je veleposlanik Semneby. "Važno je ne dopustiti da pozitivne promjene budu ugrožene besmislenim aktima nasilja kao ni ishitrenim reakcijama na njih".

U priopćenju se ističe kako je veleposlanik Semneby zabrinut izjavama nekih političara koje podsjećaju na podjele iz rata. Semneby je također pohvalio policiju Vukovarsko-srijemske županije koja je osigurala brzo privođenje osumnjičenika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙