FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: trojica osumnjičenika još se ispituju

VINKOVCI, 22. listopada(Hina) - Kriminalistička obradba trojice Srba izBorova nedaleko od Vukovara, osumnjičenih da su preksinoć bacili bombupred prostorije vukovarskog HSP-a, još traje, doznaje se odglasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave MiroslavaJanića.
VINKOVCI, 22. listopada(Hina) - Kriminalistička obradba trojice Srba iz Borova nedaleko od Vukovara, osumnjičenih da su preksinoć bacili bombu pred prostorije vukovarskog HSP-a, još traje, doznaje se od glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Miroslava Janića.

Policija je osumnjičenike uhitila jučer ujutro. Kako do jutros nisu pronađeni dokazi o njihovoj krivnji, u dogovoru s istražnim sucem Županijskog suda u Vukovaru Nikolom Bešenskim policija je odlučila zadržati osumnjičenike još 24 sata. Rok za njihovo puštanje na slobodu ili privođenje istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru istječe sutra u jutro oko 9 sati.

"Vjerujem kako ćemo noćas dovršiti kriminalističku obradbu", rekao je Janić ne želeći komentirati tijek istrage i neslužbene glasine kako je, navodno, u ispitivanju na poligrafu, kojem su osumnjičenici bili podvrgnuti, utvrđeno da je jedan od osumnjičenika mogući počinitelj preksinoćnjega bombaškog napada u Borovu naselju.

Bacanje ručne bombe pred HSP-ove prostorije u Borovu naselju danas je opetovano, na konferenciji za novinare u gradskom sjedištu stranke, najoštrije osudio predsjednik HSP-a Anto Đapić, a u pripćenju za javnost i vukovarsko-srijemski HIP-Pokret za modernu Hrvatsku i župan Nikola Šafer.

"Pozivam sve koji žive i djeluju na ovom području, a pogotovo čelnike političkih stranaka, neka ne dopuste da takav izgred, koji svakako zaslužuje najoštriju osudu, zaustavi ili uspori sve pozitivne procese koji vode napretku Županije i svih njezinih stanovnika, bez obzira na etničku pripadnost", navodi se u priopćenju za javnost župana Nikole Šafera.

(Hina) xdraž yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙